close
Agenda culturalăPromovate

Conferințele BookLand Evolution au revenit la Ploiești

BookLand Evolution, conferințe practice pentru tineri cu acces GRATUIT , au loc în liceele din 23 orașe importante ale țării. Peste 500.000 de tineri au ocazia să întâlnească oameni de la care au ce învăța, oameni cu reușite și experiențe de împărtășit, oameni care inspiră și motivează. BookLand Evolution va merge din oraș în oraș, poposind în cele mai mari spații culturale, oferindu-le oportunitatea elevilor claselor IX-XII de a întâlni invitați renumiți (actori, scriitori, artiști, sportivi, oameni de afaceri etc.), care își vor dezvălui experiența de viață și felul în care au ajuns să fie printre cei mai buni.

Aflate la a cincea editie, Conferintele BookLand Evolution continua sa promoveze importanta educatiei si sa incurajeze performanta. Zeci de mii de tineri din 23 de orase au participat la actiuni an de an, au interactionat cu peste 1500 de speakeri si au facut primul pas maret inspre cariera care li se potriveste.

La această ediție, Andra Elena Mîrza, membru al Cenaclului literar „Ion Luca Caragiale”, a participat cu volumul său de poezii „Spre Nord”.

Conferintele BookLand Evolution au loc in Ploiesti de luni, 12 martie, pana vineri, 16 martie, avand invitati 15 speakeri. Evenimentul se va desfasura la Palatul Culturii – Sala „Marea Unire” (Str. Sublocotenent Erou Călin Cătălin nr. 1). De luni pana vineri (12 – 16 Martie 2018), in intervalul orar 14:00 – 16:00, vor urca pe scena 15 speakeri pregatiti sa raspunda la toate intrebarile: Ioana Maria Lupascu, Daria Mateescu, Eugen Cristescu, Florin Ionita, Vlad Petre, Robert Burcea, Liviu Draghici, Marian Dragomir, Cristi Georgescu, John Cristea, Sorin Petculescu, Mihail Karaghiaur, Elena Corina Barbu, Gabriel Caramis si Alexe Dumitru. Moderatorul acestei editii este Daria Mateescu.

Ca in fiecare an, intrarea este GRATUITA! In plus, organizatorii va asteapta cu multe surprize si cadouri!

Programul întregii săptămâni îl puteţi găsi aici.

Tags : andra elena mirzaBookLand Evolution

Leave a Response