close
Agenda culturală

Corala “Paul Constantinescu” a Casei de Cultură “Ion Luca Caragiale” Ploiești la FESTIVALUL„LUMINĂ DIN LUMINĂ”, GIURGIU

Corala “Paul Constantinescu” a Casei de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești va participa, în data de 13 mai 2018, la Festivalul național interconfesional de muzică corală religioasă cu participare internațională “Lumină din lumină”, ediţia a IXa, care va avea loc în sala de concert a  Ateneului ”Nicolae Bălănescu” din Giurgiu, începând cu ora 17.00.

Evenimentul este organizat de Centrul Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale Giurgiu, în colaborare cu Centrul Cultural ”Ion Vinea”, și are drept scop stimularea activităţii artistice interpretative corale în general și promovarea unui repertoriu religios de calitate în special. 

Corala “Paul Constantinescu” a Casei de Cultură “Ion Luca Caragiale” va interpreta în cadrul festivalului mai multe piese de factură religioasă: „Hristos a Înviat!, de Alexandru Podoleanu, „Hristos Anesti!”- piesă populară, „Rugăciune” de Teodor Teodorescu, pe versurile lui M. Eminescu, „Cămara Ta”, autor I.D.Chirescu, „Ziua Învierii”, autor Nicolae Lungu.

P.P.

Tags : Festivalul național interconfesional de muzică corală religioasă cu participare internațională “Lumină din lumină”

Leave a Response