close
Agenda culturalăPromovate

Festivalul Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Folk „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”

Primăria Municipiului Ploieşti şi Casa de Cultură ‘Ion Luca Caragiale’ a Municipiului Ploieşti organizează, în perioada 5 – 6 octombrie 2018, Festivalul Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Folk ‘Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre’, ediţia a XIX-a. Evenimentul se va desfăşura la Teatrul ‘Toma Caragiu’ din Ploieşti, partener în cadrul acestui proiect.
Vineri, 5 octombrie, la Colegiul Naţional „Ion Luca Caragiale” din Ploieşti, la ora 12.30, elevii acestui colegiu se vor întâlni cu îndrăgita interpretă de muzică folk Ada Milea, având bucuria de a discuta cu aceasta şi de a-i asculta cântecele.
După-amiază, la ora 17.00, festivalul va începe cu Concursul Naţional de Interpretare a muzicii folk, fiind urmat de recitaluri. Sâmbătă, 6 octombrie, la ora 18.00, va avea loc Gala Laureaților și o nouă sesiune de recitaluri, programul celor două zile fiind următorul:
Vineri, 5 octombrie 2018, la Teatrul ‘Toma Caragiu’ Ploieşti:
Ora 17.00 – Concurs Naţional de Interpretare a muzicii folk
Ora 19.30 – Recitaluri:
– Trupa ‘Cântec Nou’
– Zoia Alecu
– Ada Milea& Bobo Burlăceanu
-MIRCEA BANICIU&BAND
Sâmbătă, 6 octombrie 2018, la Teatrul ‘Toma Caragiu’ Ploieşti:
Ora 18.00 – Gala Laureaţilor
Ora 19.30 – Recitaluri:
– Andrei Păunescu
– MIRCEA VINTILĂ
-Maria Gheorghiu & Radu Graţianu

Tags : Festivalul Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Folk „Festivalul Castanilor - In memoriam Gabi Dobre”

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.