close
Creștinătate

PRIMA SAPTAMANA DIN POST LA SF MUNTE ATHOS 16

parohia-duesseldorf.net

CETATEA PE CARE IADUL NU O VA BIRUI

Uitandu-ma la aceasta priveliste mi-a venit in minte cetatea Lui Hristos – „Voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui.” Matei 16:18. Am facut poza ca sa nu uit.

E ceva plin de nadejde in aceasta promisiune a lui Hristos,si anume faptul ca nu mai depinde de noi daca vom distruge Biserica sau nu. Hristos o va tine!

Ce s-a intamplat inainte de intruparea Lui Hristos? Dumnezeu trimitea prooroci ca sa invete poporul. Si?
„Ierusalime, Ierusalime, care omori pe proroci şi ucizi cu pietre pe cei trimişi la tine! De câte ori am vrut să strâng pe copiii tăi cum îşi strânge găina puii sub aripi, şi n-aţi vrut!” Matei 23 : 37. Alfel spus cand este dupa mintea oamenilor se va alege praful de orice care are legatura cu DUMNEZEU CEL ADEVARAT.

Dupa Inaltare Hristos a lasat TOATA PUTEREA LUI in Biserica. Cele 7 Taine si restul rugaciunilor au TOT ce ne trebuie ca sa ne mantuim.

„Datu-Mi-s-a toată puterea, în cer şi pe pământ.” (Mat 28: 18) zice Mantuitorul. Sa ne conectam la aceasta PUTERE prin Biserica cea care nu va fi biruita si nu dupa mintea noastra care ucide cu pietre toate cele care vin de la Domnul!

Doanme ajuta!

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.