close
Agenda culturalăPromovate

Șapte sute șaptezeci – prezentare roman și autografe

Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova și Consiliul Județean Prahova, împreună cu Asociația „Farul Ospitalier” din Constanța organizează marți, 24.04.2018, începând cu ora 11:00, la sediul muzeului din Palatul Culturii Ploiești, prezentarea romanului intitulat „Șapte sute șaptezeci”, al scriitorului Bogdan Boeru. Evenimentul va fi însoțit de o sesiune de autografe din partea autorului.
Romanul „Șapte sute șaptezeci” este o ficțiune istorică, în care este prezentat poetul Ovidius într-o manieră originală, nu ca un poet al lamentărilor, ci ca un bărbat puternic, ce nu acceptă să capituleze în fața alungării de la Roma. Este prezentată o poveste în care fantasticul se împletește cu realul, pentru a zugrăvi un tablou istoric tulbure, dominat de intrigi de palat, care își găsesc ecoul pe câmpul de luptă, în cartierele rău famate ale cetății eterne și pe îndepărtatul țărm al Pontului Euxin.
Cartea a fost foarte bine primită de public, dar și de critici. Despre ea, criticul Dan Perșa spunea că este „un roman bine structurat și fără cusur scris”.

Tags : Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.