close
PromovateSocial

CAZUL DRAMATIC AL UNUI ADOLESCENT FACUT ANI DE ZILE SCLAV DE CATRE FRATII SAI

Dragii mei,

Este un caz REAL cu o desfasurare spectaculoasa. Adolescentul a fost predat unei retele care se ocupa cu traficul international de carne vie. Motivul a fost pur si simplu invidia.

Cum s-ar alarma unii si ar zice:

UNDE ERA DUMNEZEU? DE CE INGADUIE DUMNEZEU ASTA DACA EXISTA? NU NE PUTEM INCHIPUI MOTIVUL PENTRU CARE AR INGADUI DUMNEZEU ASA CEVA! ETC

Sigur, lumeste, aceste afirmatii sunt justificate. Dar se poate pune o intrebare din parea credinciosului: DAR DACA EXISTA UN PLAN CARE ESTE PESTE LOGICA NOASTRA? Un plan care este exceptional si pe care noi nu-l intelegem inca.

In cazul cestui adolescent planul a fost ca el sa ajunga intr-o functie inalta care sa ii permita sa-si ajute fratii si poporul multi ani de zile mai tarziu. Este cazul lui Iosif cel din cartea Facerii cap 37 – 42. Un destin nemaipomenit pentru cineva care nu s-a tulburat si a ramas credincios Lui Dumnezeu.

Parintele Ghelasie avea 4 pricipii solide. Doua dintre ele erau:
– NU TE ALARMA si
– NU BLAMA RAUL

Cat de profund si cat de aplicabil in cazul de fata. Daca cititi capitolele indicate o sa vedeti tot felul de reactii ale diverselor personaje implicate in functie de nivelul lor de credinta. la final Dumnezeu face ca sa fie bine pentru toti si sa ramana toti intr-o bucurie care nu este din aceasta lume.

ASA CA SA NU NE TULBURAM CAND VINE SUFERINTA PESTE NOI. O SA INTELEGEM IN MOD SIGUR LA UN MOMENT DAT CAT DE FOLOSITOARE A FOST SI CARE I-A FOST SENSUL.

Doamne ajuta!

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.