close
Foto

Fotografie cu Anda Adam

Cristian Botez

Anda Adam la 17 ani

Fotografie, protejata de Legea privind Drepturile de autor: Cristian Botez

Rascolesc de vreo doua saptamani prin cutiile, dosarele, zecile de bibliorafturi cu dosare si mape, in mii de fotografii scoase pe hartie. Astea in afara de zecile de mii din sutele de foldere digitale si cele peste 45.000 de clisee de pe pelicula(filme).

Asa am dat si peste aceasta fotografie cu Anda Adam (cineva o impaturise in vreun acces de gelozie; nu imi amintesc cine).

I-am facut aceasta fotografie in 1997, in fata la Opera si aparut, ca fotografie de coperta sau de interior in mai multe publicatii.

Incerc sa o scanez si sa o refac putin si revin cu un exemplar mai bun.

PS: Anda mi-a pozat vreo patru ani. In 1995 unchiul ei Bogdan Adam, fost coleg la Romania libera(Bogdan este fratele tatalui ei, plecat in Australia, fost oficial al Federatiei Romane de Natatie), m-a rugat sa-i fac niste fotografii Andei pe cand avea 15 ani, ca sa poata fi promovata in presa. Aia mica era o mica vedeta a unui show tv, Tutti Frutti, difuzat la TV Amerom, viitoarea PRIMA TV. De atunci i-am tot facut. Mii. Inclusiv in spectacolul care a facut-o si mai cunoscuta, tot cand avea 15 ani, la discoteca Why Not, cand a avut loc concursul de modelling The Look Of The Year-Elitte, castigat atunci de viitoare vedeta Andreea Raicu.
Toata lumea barfea ca eu as fi avut o legatura mai apropiata cu Anda Adam. Total eronat. Eram un prieten foarte buna si atat, in plus ma cunosteam foarte bine si cu mama ei, Angela, plecata intre timp in USA.
Voi reveni cu fotografii inedite ale Andei, facute de mine, desigur! 🙂 😉

Fotografie, protejata de Legea privind Drepturile de autor: Cristian Botez

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.