close
Cronică

Magheru și Bălcescu

Magheru si Balcescu. Doua bulevarde care mi-au marcat vreo 47 de ani din viata.

Mama lucra la Ministerul Energiei, vizavi de KFC de azi (inainte, acolo erau magazinele Leonida si Vanatorul). In primii ani de scoala, pana intr-a opta, veneam aproape zilnic la ea, la birou. Apoi, au urmat anii de liceu. In „Spiru Haret”, in spatele Hotelului Intercontinental, pe Italiana.

Acolo au invatat si Ion Iliescu(zis Jos Iliescu!)si Alexandru Paleologu. Printre alte personalitati.

Dupa ce am intrat in presa, in 1991, am am lucrat in trei redactii din zona. La „Ziua”, pe Campineanu, „Informatia de pranz”(MEDIAPRO), pe Luterana si Calea Victoriei, B1TV, langa fostul CC. Din 1999 pana in 2013 am locuit pe Balcescu. Intr-un apartament, la ultimul etaj, cu cea mai mare terasa proprie. 50 de metri patrati.

Panorama de 180 grade. Si tot asa, diverse locuri, cofetarii, corners, baruri, interese, institutii, mistere si combinations, toate in acest perimetru.
Iata si o fotografie. 🙂


Fotografie: Cristian Botez

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.