close
Agenda culturalăPromovate

Muzeul Memorial din Vălenii de Munte va găzdui un moment comemorativ dedicat lui Nicolae Iorga

Muzeul Memorial ,,Nicolae Iorga” în parteneriat cu Trinitas TV, va organiza evenimentul intitulat  Medalionul Comemorativ ,,Nicolae Iorga – reper al istorie și culturii românești”. Acesta va avea loc, în data de 27 noiembrie 2017, la sediul instituție culturale din localitatea Vălenii de Munte.

În cadrul festivității va fi prezentat proiectul „Case Memoriale”, realizat de Trinitas TV, în parteneriat cu Institutul Cultural Român. Prin intermediul acestuia se dorește readucerea în atenția publicului a unor obiective de patrimoniu național și a importanței lor simbolice, anunță reprezentanți ai televiziunii Patriarhiei Române.

Primul film al seriei de documentare aduce în prim-plan Muzeul Memorial de la Vălenii de Munte, precum și personalitatea istoricului român, Nicolae Iorga. Documentarul va fi difuzat de Trinitas TV luni, 27 noiembrie, de la ora 20.25.

Tags : medalion comemorativmuzeul memorial nicolae iorgatrinitasvalenii de munte

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.