close
Agenda culturalăPromovate

NU RATAȚI! SPECTACOLELE ZILEI LA FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU „TOMA CARAGIU”

Marian Tudor

La ora 17.30, în Sala Teatrului „Toma Caragiu”, va avea loc un eveniment special: întâlnirea cu scriitorul Mircea Dinescu, pentru lansarea volumului „COLIERUL DIN BOMBOANE DE COLIVĂ”. Cititorii care vor participa la întâlnirea cu marele poet vor avea parte, cu siguranță, de un adevărat spectacol, în care maestrul va vorbi publicului în stilul său inconfundabil.

La ora 18.30, Teatrul de Stat Constanța aduce la Ploiești spectacolul „BILLY ȘCHIOPUL”, de Martin McDonagh, în regia lui Vlad Massaci. Billy, orfanul schilod din mica insulă irlandeză Inishmaan, tratat cu lipsă de considerație, ba chiar cu agresivitate, de toate celelalte personaje, este ales să joace într-un film documentar pentru Hollywood, un adevărat eveniment în comunitate. Relațiile dintre toate personajele sunt fruste, cu replici dure, fără menajamente. Totuși aceasta este doar aparența, deoarece, sub pragmatismul rece și lupta crudă pentru supraviețuire, se ascund sentimente puternice și o sensibilitate profundă. (Foto: Marian Tudor)

În această seară, la ora 20.30, pe Aleea Pietonală din fața Teatrului „Toma Caragiu” veniți pentru un spectacol inedit, cu muzică și foc, semnat HANDPAN PROJECT! Proiectul Handpan România își propune să creeze un echilibru între armonia celui mai nou instrument de percuție, handpanul, cu alte instrumente muzicale și momente artistice. Partea muzicală creează un mediu mistic și profund, potrivit pentru spectacolul cu foc susținut de unii dintre cei mai buni jongleri din Estul Europei. Prin fina mânuire a instrumentelor de jonglat, aceștia încântă și poartă publicul într-o lume visătoare, acolo unde omul cunoaște pentru prima dată focul. Aveți ocazia să revedeți spectacolul sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora ora 17.30!

(Centrudepresa)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.