close
Viață sănătoasă

Concluzia este simplă

Chirurg şi fost şef, vreme de şapte ani, al Casei de Asigurări de Sănătate Iaşi, Iulian Şerban a ales mediul privat de câţiva ani, dezvoltând reţeaua de spitale de zi Spitalis.

Sunt concluziile unui om din domeniu, nu ale unui novice!

Florin Gongu


Ce nu se înțelege la această boală este ceva extrem de simplu. Ești bolnav dacă ai simptome, dacă nu ai simptome nu ești bolnav. Expresia bolnav asimptomatic este o prostie atât de mare încât nici nu știu cum să-i mai calific pe cei care o tot folosesc. Undeva între o treime și un sfert din cei testați pozitiv dezvoltă simptome, de fapt doar aceia se și îmbolnăvesc. Ceilalți nu sunt ”asimptomatici”, pur și simplu nu sunt bolnavi!

Diferența poate fi pusă în evidență doar prin cultivarea in vitro a probei biologice. Dacă se pune în evidență virusul, atunci omul este bolnav. Așa ceva nu se face nicăieri în lume. Cel mult pe loturi foarte mici în câteva laboratoare din lume.

Pentru SARS 1 s-au făcut astfel de studii și s-a demonstrat că virusul era viabil la aproximativ un sfert din cazurile pozitive la RT-PCR. Probabil că și la acest corona virus este la fel.

Concluzia este simplă.

Numărul real de îmbolnăviri este cel mult o treime din cazurile raportate. Iar despre decese nici nu mai are sens să vorbim. Pur și simplu NICI UNUL nu a murit din cauza bolii numită COVID 19.
NICI UNUL!!!!!!!!!!

(Iulian Șerban)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.