close
ActualitatePromovate

Lansarea Antologiei ”Neuroni și endorfine” – 20. 12. 2023

 Avem plăcerea ca ultima ședință a cenaclului din acest an să coincidă cu lansarea Antologiei ”Neuroni și endorfine”, apărută la editura Castrum de Thymes. Evenimentul va avea loc la Biblioteca Județeană ”Nicolae Iorga”, miercuri, 20.12.2023, ora 16.30. Atașez un afiș al Cenaclului I.L.Caragiale, urmând ca luni să apară și afișul oficial, cel al bibliotecii.
Mulțumesc tuturor colegilor pentru activitatea complexă și diversificată din acest an, pentru susținere și îmbogățirea vieții prin calitatea cuvântului și a actului cultural în sine. Mulțumesc redactorului șef, Leonidas Chifu pentru răbdarea și temeinicia de care a dat dovadă în timpul lucrului în echipă. Asociația 24Pharte, care coordonează Cenaclul I.l.Caragiale Ploiești, este deja marcă înregistrată. ????
 Aș fi recunoscătoare dacă ați invita la acest eveniment cunoștințe, prieteni în vederea popularizării și participării în număr cât mai mare.
 Sărbători citite, luminate, cu pace și sănătate!
 Cenaclul I.L.Caragiale Ploiești
 secretari literari Ramona Müller și Ana Nedelcu
 sub egida Asociatiei Culturale 24PHarte
 Presedinte Ioan Vintilă Fintiș
 Nu există patriotism fără patrimoniu

 

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.