close
PromovateSocial

Mă întreb

Bună ziua.

Ma întreb, oare când o sa fim anunțați ca orele copiilor înscrisi la grădinița din Păulești vor fi mutate în Gageni / Cocosesti?
Oare unde găsesc și eu o informare oficiala? În condițiile în care am cautat pe grupurile din Păulești, pe site-ul Primăriei, pe site-ul scolii din Păulești, chiar am fost și la actuala grădiniță aflata în renovare/construcție…. Nicio informație, nimic.

Nu mă înțelegeți greșit, apreciez enorm evoluția comunei și modernizarea /extinderea grădiniței actuale, însă este lipsa de respect neinformarea aceasta, în era tehnologiei, în condițiile în care la înscriere ni s-au cerut toate datele (mail, tel)…… Sau poate o sa aflam totul pe 10 septembrie??

În concluzie, tot ce am aflat pana acum este ca grupa mica va face orele la grădinița din Gageni, iar grupa mare la grădinița din Cocosesti; se va pune microbuz la dispoziție pt transport. Însă informarea oficiala tot ar trebui sa existe!!!

(Bianca Toma)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.