close
ActualitatePromovate

Marșul memoriei ’89 – 21 decembrie 2021

Pe 21 Decembrie 2021 , la împlinirea a 32 de ani de la debutul Revolutiei Române în Bucuresti, va invitam la un Mars al Memoriei Eroilor. Un Mars pentru Libertate, Demnitate si Suveranitate, valori sacre pentru care s-au jertfit mii de români în Decembrie 1989.

Marsul va începe la ora 19 de la monumentul Eroilor Revolutiei din Piata Revolutiei, si se va încheia la crucile martirilor cazuti atunci, din Piata Universitatii.

Va invitam la mars, pentru a ne aminti de jertfa celor din Decembrie 1989, dar si de a tuturor eroilor anticomunisti, pentru a le cinsti memoria, dar si pentru a realiza ca datoria noastra, a celor de azi, este de a le continua lupta. Pentru ca, daca nu întelegem în sfarsit sa ne unim, si ca mai trebuie sa ne si jertftim, suntem în pericol sa pierdem tot ceea ce iubim si pretuim.

Recomandam prezenta în tinuta de culori închise, cu candele, garoafe rosii si steaguri tricolore.

Respect, cinstire si vesnica pomenire Eroilor nostri.
Jertfa lor ne obliga.

 

Via Neamunit România

 

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.