close
ActualitateAgenda culturalăTeatru

spectacol de teatru creștin “ Pe Urma Pașilor Tăi, la Mănăstirea Turnu Prahova

Centrul Socio-Cultural Sfinții Martiri Brâncoveni are plăcerea de a vă invita duminică, 19 iunie 2022, începând cu orele 17:00, , , la un spectacol de teatru creștin “ Pe Urma Pașilor Tăi … “ după textul Olgăi Greceanu.

În deschidere, Grupul Psaltic Horevma condus de Cristian Boroș va susține un scurt moment muzical psaltic pentru a crea atmosfera dorită, o atmosferă care să ne conducă la o anumită stare sufletească, un fel de timiditate, de șovăială, de blîndețe, de smerenie.

Spectacolul este o încercare de a retrăi – artistic și religios – cutremurul duhovnicesc despre care a scris Olga Greceanu și de a atrage spectatorul într-o experiență care depășește cotidianul, umplându-l de sens. Astfel, se recuperează o dimensiune uitată a teatrului, și anume cea sacră, care leagă omul de divin.

“Este cel mai frumos exerciţiu de teatru, pentru că simţi cum te învață Dumnezeu să iubeşti cu adevărat şi să dăruieşti.” – Eliza-Bercu Bodeanu

“În timpul reprezentației m-a cuprins un melanj sentimental, pot spune, cu toată convingerea, că simt că nu mai păstrez nicio urmă de supărare față de nimeni din cei ce m-au supărat… Ce înțeles mai are un rău ce mi s-a făcut mie, cînd Fiului lui Dumnezeu I s-a făcut atîta rău și El a iertat?…” – Mihai Floarea

Regie si scenariu: Eliza Bercu-Bodeanu

Cu: Vitalie Bantaș, Amalia Ciolan, Afrodita Androne, Liliana Pana, Ana Maria Bercu, Maria Radu, Eliza Bercu-Bodeanu

Coregrafie: Arcadie Rusu

Voce si pian: Ana Maria Bercu

Maestru sunet: Alexandru Petrescu

Durată: 1h 35

Preț bilet: 35 lei

Pentru informații și rezervări: (0730) 778 129

Rezervările și plata se fac până pe data de 15 iunie.

Vă așteptăm cu bucurie!

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.