close
ActualitateArtăPromovate

Tabăra de sculptură monumentală contemporană Ploiești – ediția a VI-a Un proiect al Asociației Culturale 24Pharte

 La data de 21 octombrie 2023, a avut loc deschiderea ediției a VI-a a Taberei de Sculptură Monumentală Contemporană din Ploiești.
Patru artiști, Laurențiu Mogoșanu (București), Nicolae Ovidiu Popa (București), Florin Strejac (Târgu-Mureș), Narcis Straton (Iași), vor lucra timp de o luna in marmură de Rușchița în Parcul Municipal Vest din Ploiești la vederea publicului doritor să cunoască procesul de creație.
In fotografie Florin Strejac, Nicolae Ovidiu Popa, Laurențiu Mogoșanu, Marian Dragomir, Anca Popa, Alice Neculea, Florin Manole.
⚜️
Eveniment inițiat de Asociația Culturală 24Pharte și susținut de Primăria Municipiului Ploiești, Consiliul Local al Municipiului Ploiești, Consiliului Județean Prahova, Casa de Cultură „I.L.Caragiale”, Filarmonica „Paul Constantinescu”, Teatrul „Toma Caragiu”.
Cu mulțumiri pentru:
-Andrei Volosevici primarul Municipiului Ploiești
-Anca Popa viceprimar Municipiul Ploiești,
-Daniel Nicodim viceprimar Municipiul Ploiești
-Iulian Dumitrescu președintele Consiliului Județean Prahova,
-Apostol Constantin Cristian vicepreședintele
Consiliului Județean Prahova
-Florin Sicoie director Muzeul de Arta Ploiești
-Marian Dragomir director Casa de Cultură a Municipiului Ploiești
-Vlad Mateescu director Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești
-Mihaela Rus director Teatru Toma Caragiu Ploiești
-Anca Tănăsică director Parcul Municipal Vest Ploiești
Evenimentul se află sub patronajul Ministerului Culturii și face parte din proiectul de înființare a Muzeului de Sculptură Monumentală Contemporană în Aer Liber – Ploieşti.
Nu există patriotism fără patrimoniu.
Editor: Liviu Ioan Manole

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.