close
MonarhiePromovate

„Taină și sens în Povestea vieții mele, capodopera Mariei, Regina României”

 

Pe 27 mai 2021 am avut plăcerea de a participa alături de Părintele Calinic, arhiepiscopul Argeșului și Muscelului , la lansarea volumului „Taină și sens în Povestea vieții mele, capodopera Mariei, Regina României”, eveniment în cadrul căruia am povestit despre rolul important pe care l-a avut Regina Maria în istoria României.

Conacul Brătienilor a fost locația pe care Cristina Ungureanu, profesor universitar în cadrul Universității Pitești și autoarea cărții, a ales-o pentru a lansa lucrarea ce amintește despre cea mai cunoscută Doamnă din istoria poporului român.

Autoarea descrie deopotrivă latura maiestuoasă și sensibilă a Reginei Maria, portretizând-o demnă și calmă, suverană, soră medicală și mamă a tuturor luptătorilor răniți în război.

Cartea „Taină și sens în Povestea vieții mele, capodopera Mariei, Regina României” va dăinui pentru generațiile viitoare, amintind de curajul, devotamentul și iubirea Reginei față de țară.

(Nicolae al României)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.