close
Actualitate

800 de muncitori lucrează în trei schimburi ca să termine cea mai mare biserică din România

Se lucrează de zor pentru finalizarea Catedralei Mântuirii Neamului. Peste 800 de muncitori lucrează în trei schimburi, iar lucrările avansează, după cum se poate vedea şi în fotografiile publicate pe site-ul oficial al Patriarhiei Române.

Potrivit informaţiilor din partea Patriarhiei, în prezent se lucrează intens pentru închiderea corpului principal al Catedralei, care trebuie finalizată până la finalul acestui an.

„În zona de naştere a turlei Pantocrator corpul principal este finalizat. La această turlă lucrările de armare au ajuns la cota 54, o turlă secundară se apropie de 52 m, iar la turla clopotniţei se află la cota 48. În zona altarului se defăşoară lucrări de cofrare a cupolei de la 36 la 45 m. Înălţimea pe care o avea edificiul la final va fi 120 metri până la baza crucii de pe turla principală”, se arată în comunicatul Patriarhiei.

Tags : catedrala mantuirii bucuresticatedrala mantuirii neamuluiPatriarhia Romana

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.