close
PromovateSocial

Amăgirea maghiarilor din România

Băi, mă lăsați?!

Ungaria este singura țară din lumea democrată (la care putem adăuga chiar și mare parte din lumea nedemocrată) care contestă dreptul popoarelor la autodeterminare. Ce mă tot bateți la cap cu “înțelegerea poziției ungare” că nu e nimic de înțeles. În secolul XX s-a întamplat un singur lucru bun in istorie : popoarele au decis dacă sunt o națiune sau o colonie. Cum vi s-ar parea ca Franța sa behăie în fiecare an ca i s-a luat Algeria sau Vietnamul, Marea Britanie să ceară înapoi India si Egiptul, șamd?
Deci pozitia Ungariei este o anomalie, o aberație care trebuie denunțată ca atare. Și a menaja susceptibilitați ca și cum Ungariei i s-a facut o nedreptate iar România a beneficiat de un cadou, lăsând impresia că ceva s-ar putea schimba, înseamnă să amagești inutil o minoritate de pe teritoriul României care astfel nu se va integra niciodata.
Deci incetati sa mai fiti cretini si fiți oameni politici!

(Marcela Feraru)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.