close
Social

BRAVOS NATIUNE, HALAL SA-TI FIE!!

ziuadecj.realitatea.net

Dragii mei,

N-am apucat sa scriu despre asta deoarece am fost la manastirea Frasinei de Rusalii.

In sambata dinaintea RUSALIILOR -care este SARBATOAREA NASTERII BISERICII – la Cluj a avut loc marsul PRIDE sustinut de comunitatea LGBTQ.

FORTA FRATE!! Zic asa ca sa ma adaptez la limbajul majoritatii participantilor care sunt din generatia de POKEMONI cum le zic eu cand ii alint. Desigur au venit si multi baieti sau fete (ca nu mi-e clar) din afara tarii ca sa arate ca sunt multi. Asta pe sistemul “cu cat suntem mai multi cu atat suntem mai culti”.

Nu mi-e clar de ce ei sunt mandri ca sunt ce sunt. Serios. Eu pot sa zic ca sunt mandru ca sunt hetero? Intreb ca mie mi-e frica rau sa nu ofensez pe careva. M-am uitat la fetele lor si cred ca e cazul, cand s-o mai face vreo parada de asta, sa ma duc sa-i intreb cu ce se mandresc. Pe langa asta eu o sa strig pe langa ei cat ma tin bojocii EU “REZOLV” FEMEI !!! SI SUNT MANDRU DE ASTA!!! Si asta in timp ce o sa pun TARE melodia “Mesaj pentru Europa” a formatiei Parazitii. Sunt tare curios ce-o sa-mi faca. Ca ei sunt toleranti asa. SI culti in cap. Si deschisi la minte. Si …. lozincile lor tampite.

Sigur ca s-au adunat langa o Biserica. Normal!

Eu, noi, avem voie sa ne simtim lezati si ofensati de faptul ca acesti indivizi (ca nu stiu daca sunt fete sau baieti) s-au adunat si au facut ce au facut langa o Biserica inaitea sarbatorii Rusaliilor?
Voi ce ziceti?

https://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/mii-de-persoane-la-marsul-cluj-pride-comunitatea-lgbtq-cere-parteneriat-civil-si-drepturi-egale–186944.html

Iata si ce a fost in ziua urmatoare.

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.