close
Agenda culturală

Concert simfonic sub bagheta dirijorului francez Alain Pâris la Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploiești

Maestrul Alain Paris este invitat joi, 30 ianuarie, la pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice a Filarmonicii “Paul Constantinescu”.

Programul concertului ce va avea loc în sala “Ion Baciu” cuprinde „Poème”, op.25, pentru vioară și orchestră de Ernest Chausson, Rapsodia de Concert „Tzigane” pentru vioară și orchestră de Maurice Ravel, Suita simfonică „Ma mère lʼoye”, de Maurice Ravel, Suita din muzica Operei „Le roi dʼYs”, de Edouard Lalo şi „La Valse”, poem coregrafic pentru orchestră, de Maurice Ravel. Solistul concertului care va începe la ora 19.00 este Gabriel Croitoru.

Mai multe amănunte: https://filarmonicaploiesti.ro/comunicat-de-presa-concert-simfonic-30-ianuarie-2020/
Biletele, în valoare de 25 de lei (întreg), 15 lei (pensionari) și 5 lei (elevi/studenți) sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii, la Agenția Teatrală, în AFI Ploiești și, online, pe www.filarmonicaploiesti.ro.

(CentrudePresă)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.