close
Agenda culturală

Cristian Ganea, viceprimarul Municipiului Ploiești a participat la deschiderea Taberei de Sculptură

Foto (de la dreapta la stânga): Florin Sicoie, Cristian Ganea, Cătălin Apostol, Alfred Dumitriu, Bogdan Hojbotă, Maxim Dumitraș, Ion Zderciuc, Petre V. Mogoșanu și Sorin Văduva

Cristian Ganea, viceprimar al Municipiului Ploiești a participat la deschiderea Taberei Naționale de Sculptură Monumentală – România 100, eveniment inițiat de organizația 24 pharte. Evenimentul a avut loc în data de 1 octombrie 2018, la Hotelul Central. Viceprimarul a fost însoțit și de la Sorin Văduva, consilier al Primăriei Municipiului Ploiești. La eveniment sculptorii participanți au fost întâmpinați de către organizatori, respectiv: Gelu Nicolae Ionescu, director al casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a municipiului Ploiești. Evenimentul a fost posibil prin susținerea conducerii Hotelului Central Ploiești.

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.