close
MonarhiePromovate

Documentar dedicat Centenarului Regelui Mihai

 

Dragii mei,
Până încep promo-urile, vreau să vă anunț că primul documentar dedicat Centenarului Regelui Mihai o să-l vedeți la ” Ora Regelui”, sâmbata aceasta, pe 23 Octombrie, de la ora 14.30, pe TVR1. Bogdan- Șerban Iancu este în montaj cu el. Cred că e gata primul episod! 😉. Am și o veste bună! Nu este un singur documentar, ci sunt 5 ore de documentar: 3 episoade a câte 2 părți fiecare, care cuprind informații care vă vor intriga din viața Regelui Mihai, începând din 1990 până în 2017. Primul episod, repet, este sâmbătă!


Când termină Bogdan, o să vin eu cu un alt documentar, în pregatire și el, care va cuprinde perioada 1940-1947. Probabil, ne vom extinde și anul viitor, căci ele vor fi difuzate, cum am spus, toate la ” Ora Regelui”.
Dar până atunci, stați cu ochii pe TVR1, la Știrile TVR! Începând de vineri, 22 Octombrie, dăm startul unei serii de reportaje despre viața celui mai iubit monarh al României. De aceasta mă ocup eu. Și, sigur, mai este documentarul lui John Florescu la care TVR este partener, un fel de coproducător, 12 minute din filmările mele și ale lui Bogdan, realizate în ultimii ani, l-au ajutat să recunostituie viața suveranului României pentru documentarul ce va fi difuzat pe History, pe 24 Octombrie.

(Csiki Camelia)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.