close
CronicăPromovate

Filosoful și eseistul MIHAI ȘORA împlinește astăzi 105 ani

DOMNUL MIHAI ȘORA, 105. La mulți ani, dragul nostru Domn Mihai ȘORA! ❤️ Și, drept modest omagiu, o foto-compoziție pe care știu că o prețuiți și căreia i-am adăugat un portret recent, admirabil.

Domnul Mihai Șora, care împlinește azi 105 ani, este un reper rarisim al valorilor culturale, morale și spirituale actuale, pe-ntreaga planetă, nu doar în țara noastră. Este deja un bun patrimonial universal. Dar înainte de toate, este un Om extraordinar. Să-l prețuim cum se cuvine, să fim mândri că suntem contemporani cu Domnia sa!

Un frumos și valoros interviu cu Domnul Mihai Șora, azi la Radio România Cultural în Revista Literară Radio, realizată de Anca Mateescu, aici: https://www.radioromaniacultural.ro/mihai-sora-la-cota-105/

 

Text si photo-composition ©️ 2021 Ioan Mihai Cochinescu

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.