close
Social

FOTOGRAFIE DE FAMILIE?

„Mama mea şi fraţii Mei sunt aceştia care ascultă cuvântul lui Dumnezeu şi-l îndeplinesc.” LUCA 8:21

Dragii mei,

Hristos numeste pe toti cei ce IMPLINESC cuvantul Lui Dumnezeu – FAMILIA SA.

Este o onoare imensa pe care ne-o face posibila prin jertfa sa pe Cruce. Nu e putin lucru sa fii Dumnezeu si sa te smeresti atat de mult incat sa vii pe pamant, sa te nasti ca vai de mama ta – intr-un grajd, sa suferi tot ce a suferit el si sa mori pe cruce pentru pacatele noastre. DE CE ? – pentru ca noi sa devenim FRATII sai. Cata dragoste! Cat sacrificiu!

Si noi?

Pai noi nu avem doar de ascultat si palavragit despre asta. Mai avem si de INDEPLINIT cuvantul.
DEPINDE NUMAI DE NOI DACA O FOTOGRAFIE CU ICOANELE ESTE O FOTOGRAFIE DE FAMILEI SAU DOAR UN SELFIE PENTRU PALAVRAGEALA.

Sa ne gandim, deci, de fiecare data cand mergem la manastiri, la biserica, in pelerinaje, la icoane facatoare de minuni – MERGEM IN VIZITA LA RUDELE NOASTRE sau facem turism religios, pietism si superstitie?

Sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa devenim rude in Imparatia Cerurilor. O sa avem timp atunci sa vorbim cu Sfintii cum era timpul nostru de mantuire in vreamea Facebook. Eu zic ca o sa li se para comica marturisirea noastra.

Sa vrem DIN TOT SUFLETUL NOSTRU SA INDEPLINIM CUVANTUL ca sa vorbim cu Hristos, cu Mama noastra si cu fratii nostrii! Cred ca merita!

Voi ce ziceti?

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.