close
ActualitatePromovate

În mod specific, despre Ordonanță militară 2/2020

Ca de obicei ziristii independenti, IN EXERCITIUL FUNCTIUNII 24/24, nu sunt cuprinsi in niciun paragraf al ordonantei in ceea ce priveste circulatia in exterior!de 30 de ani, de altfel, drepturile si indatoririle profesionale ale acestei categorii particulare din breasla jurnalistilor nu au fost reglementata, din niciun punct de vedere, prin niciun act legislativ sau de alta natura specifica!

Sa vezi acum cum stau eu sa le explic politistilor de la „nationala”/”locala” ce inseamna „freelancer” sau „ziarist independent”.

Precizez ca sunt totalal „distantat social” 100%, recurg la masuri stricte de protectie personale in timpul scurtelor deplasari in caltitate de jurnalist-mansusi, masca, solutii dezinfectatnte la purtator, nu am contact cu nciio persoana, nu ma apropii de nimeni la o distanta de 5 metri, daca nu mai mult, intr-un in magazin, in care accesul este strict organizat, o singura data pe saptamana.

Faptul ca postez zilnic fotografii urbane nu insemana ca sunt si facute in aceasi zi. Intr-o iesire de maximn 30 de minute pot face zeci de fotografii informative sau cu continut artistic sau de divertisment, pe care le pot posta, apoi, de-a lungul mai multor zile. Si va multumesc pentru grija manifestata!

Stati in casa! Aveti grija de voi si de ce dragi! Vom iesi cu bine din nebunia asta!

(Cristian Botez)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.