close
Actualitate

Lansare de carte pentru copii ,,Prințesa care colorează gânduri”, de Leila Momoc

revistatimpul.ro

În data de 6.06.2021, a avut loc în comuna Chiajna, județul Ilfov, cu ocazia inaugurării parcului de distracții ,,DINAMIC Parc”, lansarea de carte a micuței scriitoare Leila Momoc.

Cartea a apărut la Editura MERIDIANE PUBLISHING Iași, într-o prezentare de excepție, ilustrațiile fiind realizate de Șerban Andreescu. Leila, fetița în vârstă de numai 6 ani, a fost încurajată de părinți să-și dezvolte abilitățile de comunicare și astfel gândurile sale au fost notate de aceștia în perioada ei de creștere între 2 și 6 ani și au constituit material de creație. ,,Prințesa care colorează gânduri” este o carte cu puternic mesaj educațional atât pentru părinți, în sensul în care aceștia își pot încuraja copiii de mici să-și exprime gândurile și emoțiile verbal și în scris, cât și pentru copii care pot învăța reguli de bună purtare în situații de viață diferite (la masă, în vacanță, la teatru). De asemenea cartea conține imagini de colorat și jocuri de logică menite să stimuleze motricitatea fină, creativitatea și inteligența copiilor.

O felicităm pe Leila Momoc pentru ambiția sa, pe părinții ei pentru modul în care o susțin și o educă, iar pe echipa Editurii MERIDIANE PUBLISHING pentru un proiect cu totul și cu totul special având în vedere vârsta autoarei!

Echipa Revistei Timpul Ploiești- Artă și comunicare i-a lansat invitația Leilei de a participa la sesiunile de lucru ale Atelierului ,,Magia poveștilor” pentru a-și dezvolta în continuare latura sa creativă și a prezenta cartea sa altor copii de vârsta ei.

Ema Petrescu, 9.06.2021

(revistatimpul.ro)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.