close
Personalități

Mangerul Spitalului Municipal Câmpina, Dr. Călin Tiu, predă ecografia chirurgilor din întreaga lume

Societatea Europeană a Chirurgilor a decis, recent, ca în cadrul congreselor medicale să se desfășoare și un curs de ecografie pentru chirurgi, iar acest curs este susținut de managerul Spitalului Municipal Câmpina, medicul Călin Tiu.

Primele cursuri de acest gen, o premieră pentru Societatea Europeană a Chirurgilor, au avut loc în cadrul Congresului de la Frankfurt, desfăşurat în perioada 14-17 iunie.

Cursurile susţinute de dr. Călin Tiu s-au bucurat de succes şi de aprecierea participanţilor, dar şi a celorlalţi membri ai Societăţii Europene a Chirurgilor, care, de altfel, au decis continuarea acestor cursuri şi la congresele viitoare de la Londra, din 2018, şi respectiv Sevilla, din 2019.

În urma cursurilor, 15 medici chirurgi au primit un certificat care atestă competenţa lor recunoscută de Societatea Europeană a Chirurgilor în domeniul ecografiei.

„Sunt medici chirurgi din Italia, Irlanda, Olanda, România, dar şi din afara continentului nostru, din Egipt, de exemplu, care au absolvit aceste cursuri. Ele s-au bucurat de succes, iar pentru mine a fost o încântare că am putut iniția și preda un asemenea curs în cadrul congresului”, a declarat dr. Călin Tiu pentru Câmpina TV.

Campinatv

Tags : calin tiuchirurgiedoctoriecografiispitalul minicipal campina

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.