close
Dialog de ideiPromovate

Marian Munteanu vs Cristian Tudor Popescu vs Mihail Neamțu

capital.ro

Donald Trump va câștiga un nou mandat prezidențial.

Iar retelele neo-marxiste care intretin propaganda impotriva sa vor fi anihilate (aceleași rețele care au orchestrat și distrugerea României).

Doar atunci slugile jegoase de la periferia Imperiului vor fi aruncate la lada de gunoi. Unde le e locul.
(Din păcate, mulți dintre compatrioții noștri s-au uitat multă vreme în gura acestor propagandiști mizerabili. Poate se vor trezi, în sfârșit, la realitate.)

(Marian Munteanu)


CTP despre situația din SUA: Este rezultatul trumpismului!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat situația în care se află acum SUA. Revoltele au pus stăpânire pe marile orașe americane după ce un polițist a sufocat practic un american de culoare în timp ce-l încătușa.

Cristian Tudor Popescu a spus la Digi24 că situația din SUA este foarte asemănătoare cu cea din Germania anilor 1920, atunci când extrema dreaptă și extrema stângă s-au confruntat violent pe străzile orașelor germane. De asemenea, gazetarul dă vina pe Donald Trump pentru ceea ce se întămplă în SUA în ultimii 4 ani de când acesta este la putere.

„Faptul că domnul Trump s-a ascuns, practic, în buncăr, este emblematic pentru tot ce a făcut în acești aproape 4 ani de când conduce America și lumea.

Ceea ce vedem acum este rezultatul inexorabil al trumpismului. Din 2016, acest ins – Trump – nu face altceva decât să instige diverse categorii în societatea americană. Nu face altceva decât să ațâțe, nu face altceva decât să amenințe.

Amintiți-vă toate ieșirile rasiste ale acestui domn Trump. Amintiți-vă zidul cu Mexicul, copiii imigranților care erau luați de lângă părinții lor din ordinul lui Trump și închiși în niște lagăre separate… Această acțiune a fost oprită numai de intervenția soției președintelui.

Amintiți-vă interdicțiile pe care le-a pronunțat același Donald Trump la adresa musulmanilor, la adresa arabilor, la adresa cetățenilor din anumite state de pe glob. În aceeași serie – ultima agresivitate față de o categorie, se referă la jurnaliști”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Gazetarul mai punctează faptul că tot Trump este cel care a permis atacarea și sancționarea în justiție a rețelelor sociale, deși la rândul său prin postările de pe Twitter a instigat la violență.

„Domnul Trump tocmai a permis atacarea în justiție și sancționarea rețelelor sociale, pentru conținut. Deci, patronii rețelelor sociale, deținătorii, sunt făcuți responsabili acum pentru conținut și pot fi trimiși în justiție.

Domnul Trump s-a răzbunat. Twitter nici măcar nu i-a șters postarea care instiga cât se poate de limpede la violență. Au ascuns-o – „hidden”. Ea nu se vedea, dar putea să fie accesată de cine dorea. Asta reprezenta poziția rețelei Twitter față de conținutul scandalos al acelei postări în care se spunea că la Casa Albă îi așteaptă pe protestatari niște câini foarte bine antrenați, arme teribile și că de îndată ce vor începe jafurile, vor începe și focurile de armă.”

SUA seamănă izbitor cu Germania anilor 1920, mai spune CTP, care compară Antifa cu formațiunea „Antifaschistische” din Germania acelor ani.

„În acest moment, situația din Statele Unite este dureros de asemănătoare cu situația din Germania anilor ’20, când extrema stângă și extrema dreaptă se confruntau violent pe străzile orașelor germane. Principala formațiune de extremă stângă, care militează pentru acțiune directă în stradă – ciocniri cu forțele de ordine -, numită Antifa, se revendică de la acele formațiuni roșii, cum se numeau „Antifaschistische” din anii ’20.

Iar domnul Trump acum, a anunțat că îi va numi pe acești Antifa, îi va decreta ca fiind o formațiune teroristă și, ca de obicei, nici măcar nu știe ce spune. Pentru că nu există o lege în America pentru terorism intern, domestic – Terrorism Law. Este numai pentru grupări străine – Foreign Groups. Și atunci nici măcar nu poate să facă acest lucru, dar s-a aruncat și cu această amenințare”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

CTP consideră că Trump trebuia să iasă cu declarații în care face apel la calm și cere oprirea violențelor. În schimb, după cum constată gazetarul, președintele american a făcut apel la guvernatorii statelor să „domine situația”, încurajând astfel intrarea în forță a Gărzii Naționale, poliției și armatei.

„Deci ce face acest om… Nu a ieșit acum, ca președinte al Statelor Unite ale Americii în fața națiunii, să spună „Americani de toate culorile, negri, albi, portocalii, verzi, nu se poate, încetați violența! Nu rezolvăm nimic în felul acesta, nu facem decât rău, opriți-vă!”.

Domnul Trump ce a făcut? Acum câteva ore – „Urges governors”, adică îi presează pe guvernatorii statelor „to dominate the situation” – să domine situația, adică încurajează intrările în forță ale Gărzii Naționale, ale Poliției, ale Armatei peste manifestanți.

Acum, foarte recent, doi oameni fără nicio vină – un bărbat și o femeie -, pașnici, care stăteau în mașină au fost scoși de polițiști, trântiți la pământ și electrocutați.

Gestul acelui om, care se numește de altfel Derek Chauvin – numele lui este tocmai baza cuvântului „șovinism”, care înseamnă exact ultranaționalism. Iată ce ironie sinistră a soartei. Individul ăla a vrut în mod deliberat să livreze o imagine de execuție, de omorâre explicită și lentă a unui cetățean de culoare. A stat șapte minute cu genunchiul pe gâtul bărbatului, în vreme ce oamenii din jur îi spuneau „Alo! Ce faci? Nu vezi? Moare! Lasă-l!”. „Băi, nu mai respiră!”.

Când cetățeanul de culoare nu mai dădea niciun semn de viață, polițistul a rămas cu genunchiul pe gâtul lui. Acesta a fost un gest! Un gest adresat tuturor acestor formațiuni care vor să crească haosul. Au prins acum această ocazie, vor să crească haosul, să înceapă războiul civil, astfel încât statul multietnic, multicultural american să fie înlocuit cu un stat condus de „elita albă”, așa cum se întâmpla acum mai bine de 200 de ani”, a încheiat CTP.

(capital.ro)


Sfârșitul civilizației. Antifa & Stânga radicală distrug America


(Mihail Neamtu – canal Youtube)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.