close
ActualitatePromovate

Ministrul Fifor a recunoscut autorul fotografiei

Pagina Facebook - Ministerul Afacerilor Interne, România

MAI si ministrul Fifor imi recunosc dreptul de autor in cazul „Politista care a ajutat o batranica sa traverseze strada”!

Era de asteptat si ma bucur ca s-a intamplat asa!

Ministerul Afacerilor Interne, ministrul Mihai Fifor repara problema omisiunii numelui meu ca autor al fotografiilor cu batranica care a fost ajutata de o politista, Oana, sa traverseze strada, langa cladirea Gubernului, si ma crediteaza ca autor al fotografiei.

Apreciez si multumesc!

LINK-ul cu postarea MAI, la finalul acestei postari!

 

Oana, ca si Robert, un politist care a facut acelasi gest cu o alta ocazie, „au fost felicitati si incurajati” de ministrul Mihai Fifor, pentru dovezile de spirit civic si omenie. De altfel, blonda politista a mai dat dovada de altruism si intelepciune intr-o situatie in care ajutat o tanara turista din Germania, care isi pierduse actele, oferindu-i gazduire cateva zile, timp in care turista a putut sa-si rezolve problema actelor la Consulatul Germaniei.

Precizez ca, in cazul Oanei, in momentul traversarii surprinse de mine, mai era prezent si un coleg al politistei, cadru fotografic pe care nu l-am inclus in postarea de pe pagina mea, motiv prezentat intr-o alta postare de azi.

Inca doua precizari. Prima este pentru cei care se tot intreaba daca sunt chiar eu autorul fotografiilor cu batranica. Da! Am o serie pe peste 30 de cadre din acele momente!
Si a doua, batranica este o fosta profesoara de geografie care vinde flori la gura metroului de la Piata Victoriei, in disperarea de a-si ajuta fiica bolnava de cancer! Detalii despre povestea ei mi-au fost oferite de o prietena de-a mea de pe Facebook, Sasha Svet.

Si inca o precizare importanta pentru cei care isi tot pun intrebari despre prezenta mea in zona (langa Guvern!) Locuiesc in Centru de decenii si lucrez, printre altele, la un proiect personal de amploare de fotografie urbana. Despre Bucuresti. Si parcurg zilnic, cu aparatul NIKON in mana in jur de 20 de kilometri pe arii intinse din Capitala!

Ne bucurăm să descoperim, în fiecare zi, exemple de omenie și profesionalism în rândul colegilor, atunci când sunt la…

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Sâmbătă, 24 august 2019

(Cristian Botez)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.