close

Azi dimineață, în Parcul Municipal Vest, au fost descărcate ultimele blocuri de marmură de Rușchița care, alături de cele aflate deja aici, vor deveni încă zece opere de artă ce vor întra în grija și patrimoniul ploieștenilor.

Reamintim că tabăra de sculptură, desfășurată zilele acestea sub privirile vizitatorilor parcului, face parte din proiectul denumit “Muzeul de Artă Contemporană în aer liber – Ploiești”, proiect inițiat, în Anul Centenar, de Asociația Culturală “24pharte”. Proiectul este aprobat și susținut financiar de Consiliul Local al Municipiului Ploiești și Consiliul Județean Prahova.

Menționăm, de asemenea, că proiectul este girat de toate forțele politice din administrație care astfel, oferă cetățenilor, dincolo de confruntarea democratică, un exemplu pragmatic de bună guvernare locală.

În acest sens, amintim aici Primăria Ploiești, Casa de Cultură “I. L. Caragiale”, Muzeul Județean de Artă, Uniunea Artiștilor Plastici – filia Prahova, Teatrul Municipal “Toma Caragiu”, Filarmonica “Paul Constantinescu” , Hotel Central, Parcul Municipal Vest, T. C. E., S. G. U., sponsori și susținători, cărora Asociația “24pharte” și Cenaclul Literar “I. L. Caragiale” le aduce calde mulțumiri.

Evenimentul are loc în Parcul Municipal Vest, în perioada 18 august – 15 septembrie 2019.

(Asociația Culturală “24pharte”)

Tags : Muzeul de Artă Contemporană în aer liber – PloieștiParcul Municipal VestTabăra Internațională de Sculptură Monumentală Ploiești 2019

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.