close
CronicăPromovate

Oare există Moș Crăciun pe altă planetă?

 

Nu știm sigur. Poate că este, poate că nu! Știm cu siguranță că cea mai mare planetă a sistemului nostru solar este Jupiter, iar moșul darnic are un sac  mare și plin de dulciuri, jucării și visuri cât uriașul corp ceresc. Este Jupiter planeta cu numărul 5 în ordinea depărtării de la soare, însă pe strada Jupiter nr. 6, la Școala Gimnazială ”Florin Comișel” din Ploiești, structură a unității școlare ”N. Titulescu”, în 22.12.2021 elevii clasei a VI-a au participat cu bucurie alături de domnul director adjunct Lucian Zecheru, de doamna dirigintă Ramona Müller și alte cadre didactice la acțiunea ”Crăciunul este în noi”. Invitat a fost domnul Alex Vlad, președinte al Organizației non-guvernamentale ”Valex” Ploiești. Obiectivele Asociatiei sunt: sprijinirea persoanelor din familii defavorizate, promovarea valorilor culturale, știintifice, educaționale, tradiționale, educarea cetățenilor în scopuri civice, implicarea tinerilor în acțiuni de voluntariat consilierea juridică și pshiologică a victimelor violentei domestice, organizarea de spectacole și promovarea tinerilor talente etc.

Domnul Alex Vlad face câteva aprecieri referitoare la implicarea doamnei profesor de geografie Ramona Müller prin acțiunile de susținere a organizației de mai bine de 4 ani. Acțiunile dumneai și ale familiei sale  sunt atât de ordin material, dar și socio-cultural. În semn de considerație pentru sprijinul său și implicarea în cadrul comunității locale, Asociația Valex îi oferă doamnei Ramona Müller o diplomă de excelență. De asemenea, i se oferă domnului director adjunct Lucian Zecheru o diplomă de merit pentru Școala Gimnazială ”Florin Comișel” pentru promovarea acțiunilor umanitare și educative. În semn de recunoaștere elevii colindă cu dragoste și emoție. La sfârșit primesc dulciuri și articole sportive din partea Asociației Valex.

La câteva zeci de metri de școală este strada Saturn. Oare există Moș Crăciun pe altă planetă, voi ce ziceți?!

 

La Mulți Ani!

(Ramona Muller)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.