close
ActualitatePromovate

Peste 50.000 de spectatori, așteptați la a XXIII-a ediție a Festivalului Sinaia Forever

Potrivit unui comunicat emis marți de Primăria Sinaia, această ediție celebrează povestea oamenilor și a locului, îmbinând clasicul care a definit acest oraș încă din cele mai vechi timpuri cu atmosfera de spirit liber a festivalului.

Pentru organizarea și desfășurarea evenimentului, accesul autoturismelor pe bulevardul Carol I va fi restricționat de joi, de la ora 20,00, până duminică la ora 20,00, circulația urmând să se facă pe rute alternative, care vor fi semnalizate corespunzător.

Organizatorii au pregătit, printre altele, spectacole pentru copii ale Teatrului Ancuța, un show interactiv cu trucuri, street entertainment cu Hangdrum și Barbarosa, statui vivante, târg de producători, dar și concerte susținute de Vescan, Irina Rimes, Mihail, Vunk, Eyedrops, Alexandra Ușurelu, Alternosfera și Voltaj.

Eventualele incidente vor putea fi semnalate, pe parcursul festivalului, la punctul de comandă al forțelor de ordine care va fi amplasat la Centrul de Informare Turistică din stațiune.

S.F.

Tags : Festivalului Sinaia Forever

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.