close
Actualitate

(Re)Construirea EUropei – Al 8-lea Summit european al regiunilor și orașelor

Al 8-lea Summit european al regiunilor și orașelor, care va avea loc la București, va reuni lideri ai UE (naționali, locali și regionali) din întreaga Europă pentru a discuta despre viitorul Uniunii Europene și modalitățile de implicare mai eficientă a cetățenilor în proiectul european prin intermediul autorităților locale și regionale.

Summitul va fi organizat în comun de Comitetul European al Regiunilor, Președinția română a Consiliului Uniunii Europene și delegația românăla CoR​. În cadrul evenimentului, se va adopta o declarație a liderilor locali și regionali pe tema viitorului Europei, care, astfel, doresc să-și facă auzită vocea înainte de alegerile europene și de următorul mandat al instituțiilor UE.

 

Urmăriţi Summitul în direct!

Al 8-lea Summit european al regiunilor și orașelor în Bucureşti poate fi urmărit aici: https://cor.europa.eu/ro/summit2019/pages/webstreaming.aspx .
Urmăriţi sesiunile în direct pe acest site şi alăturaţi-vă dezbaterii privind viitorul Europei şi rolului liderilor regionali şi locali via #EUlocal!
Sursa: cor.europa.eu/ro/summit2019/Pages/homepage.aspx

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.