close
Creștinătate

SF ARHANGHEL YEHUDIIEL

În Biblie este scris că pentru prima dată oamenii au venit peste patronul lor în timpul lui Moise.

Astfel, în conformitate cu voia lui Dumnezeu, Yehudiel a fost trimis pe pământ pentru a proteja poporul său de dușmanii lor și de a pedepsi pe cineva care a îndrăznit să se închine zeilor falși. În ceea ce privește numele arhanghelului, este tradus ca „Cel ce laudă pe Dumnezeu” sau „Domnul glorificat”.

Mai întâi de toate, Yehudiel este un arhanghel care îi ajută pe cei care lucrează în domeniul artei. Acest lucru se datorează faptului că orice talent este un dar de la Dumnezeu, ceea ce înseamnă că orice lucru creat sub influența lui glorifică un singur Creator.

Prin urmare, munca și creativitatea – așa ajută arhanghelul Jehudiel. În acest scop, Domnul i-a acordat servitorului său credincios o coroană de aur.

Și oricine înalță Numele Domnului in faptele lui, poate fi sigur că după moarte, îngerul va pune pe fruntea lui o coroană nepieritoare.

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.