close
CronicăPromovate

Trăiască România hipster ească și cool!

tvr.ro

Bai, nene!

Astia doi, astia micii care prezinta emisiunea asta de dimineata de pe TVR1, sunt pentru orice , dar nu pentru o emisiune solemna dedicata zilei Nationale.

Unde o sa vedeti voi la vreun BBC, de exemplu, niste copii de 23-26 de ani prezentand asa ceva? Copiii sunt OK pentru o emisiune gen „matinal” sau cu skateri si timp liber pentru tineret, dar nu pentru Ziua Nationala.

Iar pustiul si-a aranjat barbita cu micrometrul si zici ca-i din neam cu aia cu mizda cu preput, de-a castigat festivalul LGBT Eurovision de acum cativa ani. Concita Wurst, oarecum.

Iar pustoaica a sfeclit-o de la prima fraza: „colegii nostri din tara, care vor transmite din mai multe locuri din tara”. Induiosatoare in nevinovatia sa. Caci, desigur, textul a fost scris de un editor. Ceea ce e mai grav!

Traiasca Romania hipstereasca si cool!

(Cristian Botez)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.