close
CreștinătatePromovate

UN APOSTOL – IUSTIN (+) 16.06.2013

 

Dragii mei,
Acum 100 ani s-a nascut un Apostol care a fost contemporanul nostru. Ce care avea sa fie Parintele IUSTIN PARVU.
La 17 ani intra in manastire.

Veteran de razboi, 16 ani detinut al temnitelor comuniste cu tot ce implica asta.
Dupa schimbarea de regim a tinut neaparat sa infiinteze Manastirea Petru Voda inchinata MUCENICILOR DIN TEMNITELE COMUNISTE,
NOI AVEM ICOANE CU ACESTI SFINTI, MOASTELE LOR IZVORASC MIR SI FAC MINUNI DAR NU AM FOST IN STARE SA CANONIZAM MACAR UNUL DIN ACESTI SFINTI!!!!

Am mai spus-o si o sa spun pana mor in caz ca nu se rezolva pana atunci. Cu atat mai mult cu cat parintele Iustin a fost unul dintre ei. Uitati-va la privirea lui din aceasta poza si o sa intelegeti ce simt si eu in legatura cu asta.
Parintele Iustin a fost un propovaduitor si un practicant AL CRUCII toata viata, un mare duhovnic, un mare vindecator de suflete, un mare purtator al grijilor altora, O POALA in care si-au pus capul toti cei in nevoie.

Un exemplu de viata crestina care va sta langa fiecare dintre noi la Judecata. Eu sunt mut de pe acum pentru ca sunt constient ca sunt paraful prafului langa acest URIAS SFANT.

Asa ca daca mergeti maine la Biserica, poate o sa aveti un gand si o lumanare pentru acest STALP al Ortodoxiei

Mai jos aveti un filmulet despre Parintele Iustin.
Pentru rugaciunile Parintelui Iustin, Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ne pe noi!

 

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.