close
ActualitateCreștinătatePromovate

ZIUA DE 7 AUGUST 2021

 

MINUNEA SFÂNTULUI IOAN RUSU DIN EVIA.

“MINUNAT ESTE DUMNEZEU ÎNTRU SFINȚII SĂI, DUMNEZEUL LUI ISRAIL”.(Psalmii).

– “Tu ești Dumnezeu care faci minuni”!(Psalmii).

– De zile întregi, Insula Evia este în flăcări. Autoritatile au dat dispozitie ca locuitorii satului Prokopi să-și părăsească locuințele datorita pericolului iminent al incendiilor de vegetație.

– La îndemnul mitropolitului, preotul de la biserica Sfântului Ioan Rusul, unde sunt adăpostite sfintele lui moaște, a facut o procesiune de peste o oră cu icoana Sfântului Ioan Rusu și cu alte sfinte moaște pe care le deține biserica parohială.

– Moaștele Sfântului Ioan Rusu au rămas în lăcașul de cult.

– Procesiunea s-a încheiat dupa ora 22.00 seara, înspre ora 3 dimineața, poliția a revenit cu rugămintea de a părăsit locul.

– După o oră a apărut un nor, luminat de jur-imprejur cu stele, care a slobozit timp de 20 de minute o ploaie torențială.

– Astfel, satul și regiunea din jur au fost salvate în mod minunat de puterea Sfântului Ioan Rusu.

– De remarcat că nu a existat nici o previziune meteorologică de precipitații, prin care să se fi dat semn de apariție a vreunui nor de ploaie.

– Mărturia aparține preotului paroh din Prokopi, Evia, părintele Nikolaos și a fost prezentată acum la un post de televiziune local.

– Sfântul Ioan Rusul să ne fie protector și ajutător, arătând încă odată puterea lui Dumnezeu prin sfinții Săi și chip de urmat în ale credinței.

– Sfârșit și lui Dumnezeu laudă în Cer și pe pământ.

(Via Părintele Calistrat)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.