close
Social

Ambulanta pentru Monumente

Dragi prieteni şi iubitori ai patrimoniului, Ambulanta pentru Monumente se dezmorteşte cu inscrierea la Maratonul Internațional Sibiu 2018.

Vă invităm să ne votaţi pentru a intra în competiţie. Votarea proiectelor selecţionate se face până vineri, 9 februarie 2018, ora 16, pe linkul goo.gl/k7EVCY.

Ne propunem achiziționarea unei nou autoutilitare și transformarei ei în “ambulanță pentru monumente” pentru a suplimenta capacitatea de intervenție. În momentul de față solicitările de participare din sunt mai mari decât capacitatea de intervenție cu o singură autoutilitară.
Camioneta va fi echipată cu unelte și accesorii și va fi folosită pentru realizarea intervențiilor de urgență asupra monumentelor simultan deoarece ne desfășurăm activitățile în sezonul cald, acțiunile noastre fiind limitate de condițiile meteo și de disponibilitatea voluntarilor.

Fotografia postată de Ambulanta pentru Monumente.
Tags : ambulanta pentru monumentemonumente istoricepatrimoniu

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.