close
Actualitate

CRUCE SI MARTURISIRE -TERMINATI CU POLITICALLY CORRECTNESS !

Dragii mei,

CRUCEA
Este adevarat ca Hristos ne-a cerut sa ne iubim pana si vrajmasii, daca acestia ne prigonesc pentru numele Lui. Trebuie sa acceptam ORICE insulta si chiar sa ne rugam pentru cel ce ne insulta PERSONAL. Sa zicem Ïarta-l Doamne ca nu stie ce face. Face parte din trairea crestina sa rabzi pana la sfarsit ORICE chiar si moartea pentru Hristos. Trebuie SA FIM TOLERANTI SI SA NU JUDECAM nimic al aproapelui in ce priveste SLABICIUNILE SI PACATELE lui. Asta nu insemna sa stam impasibili la EREZIE.Nu mai zic mai mult aici. SPER SA FIE CLAR.

EREZIA = Doctrină sau credință religioasă care ia naștere în sânul unei biserici și care constitue o abatere de la dogmele acesteia.

MARTURISIREA
Hristos a zis EU SUNT CALEA ADEVARUL SI VIATA. De asemenea a zis
32. Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. 33.Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. Matei 10: 32,33
Noi TREBUIE SA MARTURISIM ACEVARUL
Despre raportarea la ADEVARUL de credință exista un text ff clar referitor la ORICE ABATERE DE LA ACEASTA in Epistola Sf. Ap Pavel catre Galateni, Cap.1 vers 6- 12 Reproduc integral:
6. Mă mir că aşa degrabă treceţi de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie,
7. Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură şi voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
8. Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – SA FIE ANATEMA!
9. Precum v-am spus mai înainte, şi acum vă spun iarăşi: Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit – SA FIE ANATEMA!
10. Căci acum caut bunăvoinţa oamenilor sau pe a lui Dumnezeu? Sau caut să plac oamenilor? Dacă aş plăcea însă oamenilor, n-aş fi rob al lui Hristos.
11. Dar vă fac cunoscut, fraţilor, că Evanghelia cea binevestită de mine nu este după om;
12.Pentru că nici eu n-am primit-o de la om, nici n-am învăţat-o, ci prin descoperirea lui Iisus Hristos.
De asemenea Hristos cearta pe cei ce interpreteaza Scriptura dupa mintea lor MT 23 de la vers 14 in jos.

ANATEMA = Afurisenie prin care biserica excomunica pe cineva.
ESTE CLAR???
Cand cineva isi exprima o parere despre ceva care contravine ADEVARULUI sunt OBLIAGAT sa-i spun ca greseste.
ASTA NU INSEAMNA CA-L JUDEC SAU CA SUNT INTOLERANT
Nu pot sa stau ca idiotu si sa-i zic ca are si el dreptul la o opinie daca aceasta opinie este o EREZIE.
Daca fratele meu este bolnav de ceva care-l poate costa VIATA VESNICA trebuie sa-i spun.
Sinoadele ecumenice s-au tinut tocmai pentru ca au venit unii sa-si dea cu parerea despre ADEVARUL de credinta. Sf Parinti au condamnat asta si au dat canoane de interpretare corecta a respectivei pareri. Asta nu inseamna ca i-au judecat pe aia sau ca erau intoleranti.
DECI iata cum vom proceda de acum inainte ca sa nu mai pierdem vremea.
1. Daca imi indugati lozinci despre toleranta si alte balarii cand e vorba de erezii o sa primiti acest text ca sa nu ziceti ca nu ati fost informati corect.
2.Daca nu va smeriti si insistati in lozinci neomarxiste va sterg din lista de prieteni pana va informati
3.Daca in continuare insistati va blochez. Si va dau ocazia sa aratati pe paginile voastre cat de minunati, toleranti etc sunteti si sa aplicati toate sfaturile pe care mi le dati.
Asta pentru ca Hristos a zis:
13. Şi dacă este casa aceea vrednică, vină pacea voastră peste ea. Iar de nu este vrednică, pacea voastră întoarcă-se la voi.
14. Cine nu vă va primi pe voi, nici nu va asculta cuvintele voastre, ieşind din casa sau din cetatea aceea, scuturaţi praful de pe picioarele voastre.
15. Adevărat grăiesc vouă, mai uşor va fi pământului Sodomei şi Gomorei, în ziua judecăţii, decât cetăţii aceleia. Mat 10: 13-15
Da! Da! Stiu. Cine te crezi? Si altele. Iertare dar sunt cuvintele din Scriptura!
Prefer sa sporesc cu cei ce impartasesc adevarul de credinta sau sunt suficient de smeriti ca sa asculte decat sa mai stau in dispute aiurea doar pentru ca are cineva chef sa se bage in seama ca sa vada lumea ca are si el o opinie.
Doamne ajuta !

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.