close
ArtăPromovate

Expoziția „Arta europeană la Ploiești”

În perioada 12 – 27 iulie 2018, Muzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus“ din Ploieşti, Bulevardul Independenţei nr.1, organizează expoziţia: „Arta europeană la Ploiești”.

Artiști ai Galeriei Eka Moor din Madrid, la Muzeul de Artă Ploiești

Expun artiștii:

Alfredo Sarandeses Lizarazu

 Ana Muñoz

Toñi Lopez

Carmezim

Carolin Beyer

Consuelo Aranda 

 Erika Nolte

 Florian Stefan Follente

  Francisco Arroyo

Ghislaine Sablayrolles_Vgas

Inma Pascual

 Javier de Mota

Jean Maríe Egea

José Dominguez

 Josep Garcia Marsal

Leopoldo Cervera

 Liliana Bos

Manuela Castro

 Maria Fernández

 María Luisa Valero

Mendo Nica Concilio

Pau Sintes

Paulino L. Tardón

Pepe Rodríguez

Pilar Sagarra

Pilar Viviente

Tomé

Maria R. Maluenda

Vicente Heca

Artist invitat: Eduardo Diez

Expoziția propune lucrări ale unui grup de artiști internaționali, provenind din țări diferite: Germania, Spania, Franța, Argentina și Portugalia, expozanți ai Galeriei Eka Moor.

Stilurile variază de la hiperrealism la abstract prin cubism sau impresionismul. Este preferată pictura, și fiecare artist folosește o tehnică diferită și personală, având însă în comun creativitatea și calitatea.

Galeria, în pofida faptului că este una mică, este extrem de activă, propunând artiștilor săi expuneri și la galerii din alte orașe, cum ar fi: galeria de artă Fine Nina Torres Miami, sau participări la târguri internaționale, precum Estampa din Madrid, Jardín de Arte en Valencia, târgul de artă din Hamburg, Parcul de artă Parallax din Londra, Faim din Madrid, Arteando în Irun, Lineart Ghent Belgia, Art Market Budapesta 2013, Târgul de artă Miami River 2013, AA Fair Singapore 2014, Târgul de Artă Affordable Stockholm 2015, Târgul de Artă Affordable Milano 2016, Crăciun Almoneda 2015 & 2016, Premier Art Fair Hong Kong 2017, JustMad, Madrid 2017. Almoneda Madrid 2018.

Expoziția este surprinzătoare, îndrăzneață, ambițioasă, un adevărat spectacol internațional al artelor plastice, pe care iubitorii de artă îl vor savura!

Tags : Arta europeană la Ploiești

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.