close
Actualitate

EXPOZIȚIA CERCULUI DE PICTURĂ

Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează joi, 1 martie 2018expoziția Cercului de pictură al instituției, care va avea loc la Winmarkt Shopping Center Ploiești, începând cu ora 17.00.

Doamna profesoară Grațiela Moise, artist plastic și profesor coordonator al Cercului de pictură, va strânge lucrările elevilor, le va așeza pe planșe mari și le va expune în Centrul Comercial Winmarkt, pentru a putea fi admirate de trecători și de publicul interesat.

În cadrul acestui eveniment, vor fi prezentate picturi, felicitări și mărțișoare.

La expoziție vor fi prezenți: doamna profesoară, alături de elevii săi, părinții acestora, reprezentanți ai Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești, dar și public interesat.

Prin astfel de manifestări, instituția noastră își propune: încurajarea elevilor și tinerilor în realizarea creațiilor artistice, dezvoltarea capacității creative a elevilor, promovarea artei și cultivarea gustului pentru frumos.

Tags : 1 martiemartisor

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.