close
ArtăPromovate

Expoziție cu vânzare: „Grafică, pictură, instalație”

În urmă cu 7 ani, Excelenta Sa Sorin Ducaru, Ambasadorul României la NATO, ţinea cuvântul de deschidere a expoziţiei găzduite de Sediul Central din Bruxelles. Deci, îmi permit (virtual) să vă mai trag oleacă de mânecă. Și, dacă măcar câteva dintre modestele mele artefacte vă sunt pe plac, nu mă asaltaţi cu laude sterile sau tânguiri retorice, ci mai degrabă achiziționaţi-le, oameni buni! „Iar dacă nu, nu!”, cum ar fi spus Nichita.
De încurajări, elogii gonflate şi bătăi pe umăr am podul plin. Vă pupă Tzetze-cel neserios mâzgălitoriu di vise colorate şi îndelung scârţăietoriu di muzicuţâ!.

Ah, şi nu uitaţi să zâmbiţi! Viaţa este incredibil de frumoasă, dar voi ştiaţi cu toţii asta, deja… Vizitaţi-mi paginile, vă poftesc: Ceasul care îți dă timpul înapoi-Wise.counter.Clock , Catalin Tzetze RadulescuArtistic skullBlue Monday Ministers șArt Addict.

Cătălin Tzetze Rădulescu

 

Tags : Catalin Tzetze Radulescugraficapictura

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.