close
Agenda culturalăPromovate

Teatrul – componentă a culturii. Actorii Constantin Codrescu și Florin Călinescu pe scena teatrului ploieștean

Cu ocazia Zilei Culturii Naționale, Fundația „Geo Barton” și Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Teatrul „Toma Caragiu”, organizează luni, 15 ianuarie, de la ora 18.00, serata culturală „Teatrul: Componentă a culturii”, cu participarea excepțională a actorilor Constantin Codrescu și Florin Călinescu. Vor fi prezente personalități ale culturii românești.
Evenimentul, găzduit de Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, va fi un tribut adus istoriei Culturii românești, un omagiu adus unor înaintași de frunte ai culturii noastre și sărbatorirea unor personalități marcante ale lumii culturale actuale.
În deschiderea seratei veți putea admira, în foyerul Teatrului, expoziția de pictură „Ferestre: închis-deschis”, a pictorului Dragoș Minculescu, însoțită de recitalul pianistului Cristian Duca.
Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile în baza tichetelor ce se ridică de la Agenția de bilete a teatrului, tel. 0244.522.774.
Vă invităm, pe 15 ianuarie, la o aniversare a uneia dintre cele mai frumoase și importante forme de existență a ființei românești, pentru a spune împreună „La mulți ani, Cultura Națională!”

Tags : constantin codrescuDragoș Minculescuexpozitieflorin calinescufundatia geo bartonpicturaprimaria ploiestispectacoleteatrul toma caragiu ploiestiziua nationala a culturii

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.