close
Centru de Presă

Festivalului Internațional de Teatru MITURILE CETĂȚII

La Constanța, are loc cea de a IVa ediție a Festivalului Internațional de Teatru MITURILE CETĂȚII, o amplă acţiune culturală la care vor participa peste 30 de teatre din țară și străinătate. Spectacolele din cadrul festivalului vor avea loc la Teatrul de Stat Constanţa, Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare” dar şi în Piața Ovidiu.

Festivalul Internaţional de Teatru MITURILE CETĂȚII este o continuare a „Serilor de teatru antic” inițiate în anii ’70 de bine-cunoscutul regizor Silviu Purcărete. Ediția de anul acesta are în program producții teatrale ale marilor regizori din România, spectacole pe texte clasice și contemporane, o parte din ele abordând , sub o formă sau alta, temele mitologice şi evoluţia lor de-a lungul timpului.

Vă invităm să ne fiți alături la cât mai multe dintre evenimentele din cadrul festivalului.
Detalii despre fiecare eveniment în parte puteți găsi pe pagina de facebook a Festivalului Internațional de Teatru MITURILE CETĂȚII, în secțiunea EVENTS: https://www.facebook.com/festivalulmiturilecetatii/events

(CentrudePresa)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.