close
Cenaclul I.L. CaragialePromovate

Magia poveștilor și un telefon în Italia, Ema Petrescu și Cătălin Apostol la Cenaclul “I. L. Caragiale”

Atelierul de comunicare, creativitate și lectură ,,Magia poveștilor” la Filarmonica Ploiești – O poveste și un film – ,,Înflorirea ținutului sterp”, în cadrul Cenaclului literar “I. L.Caragiale”.

De asemenea, regizorul Cătălin Apostol a prezentat publicului, filmul său de scurt metraj “Telefon în Italia”, o producție 2011.

A fost o seară dedicată copiilor, cu și despre copii. După cele două momente au urmat discuții al căror subiect, funcție și de cele două abordări artistice, este unul de continuă actualitate: cum pregătim copiii, cum avem grijă de copii, cum îi educăm, când și cum trebuie sau nu răsplătiți… Abordarea artistică a Emei Petrescu și a lui Cătălin Apostol, tocmai pentru că suscită păreri diverse și contradictorii, considerăm că ar trebui prezentate inclusiv în mediul școlar ori ca temă de reflecție pentru comunitate.

Ploiești, 24 mai 2021.

(Horia Baniciu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.