close
ActualitatePromovate

Marele nostru actor Marcel Iureș nu prea are loc în filmele românești

Adrian Pîcliașn - retetesivedete.ro

 

Luna trecută, la Gala UNITER 2021, actorul Marcel Iureș a primit premiul pentru întreaga activitate artistică. A fost al doilea premiu de cel mai bun actor din România din cariera sa. Săptămâna aceasta a împlinit șapte decenii de viață. E iubit și aclamat. Celebrul actor trăiește, însă, un adevărat paradox în ultima parte a vieții lui. Nu i se oferă roluri în filmele românești.

 


Marele nostru actor Marcel Iureș nu prea are loc în filmele românești

Americanii îl văd mai des decât noi, căci marele nostru actor Marcel Iureș nu prea are loc în filmele românești. E adevărat, a atins o performanță de invidiat. El este cel mai bine cotat actor român la Hollywood. Are, peste ocean, o carieră artistică cu adevărat impresionantă. Construită după ce s-a consacrat în România prin roluri de compoziție, în teatru. Roluri care au atras aplauze de la milioane de spectatori.

(Simona Ionescu via Rețete și Vedete)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.