close
CronicăPromovate

MESAJ DE 1 IUNIE – „Lăsaţi copiii să vină la Mine şi nu-i opriţi” Marcu 10;14

Dragii mei,

De ziua copilului nu o sa dau un mesaj in care sa vorbesc despre inocenta copiilor si alte lucruri lacrimogene. Nu. O sa dau um mesaj parintilor, actuali si viitori.

Zice Hristos sa nu opriti copii sa vina la EL. Va rog faceti asta!

Dragi parinti, copii dvs SUNT IN PERICOL DE MOARTE VESNICA!!

Odata cu introducerea educatiei transgender se va lucra la mintea copiilor dvs intr-un mod ireparabil. Aveti posibilitatea sa va educati copii crestineste.

M-am ingrozit in ultima perioada auzind la unii parinti afirmatii ceva de genul „Eu nu imi permit sa spun nimanui ce religie sa aleaga, nici macar copilullui meu. Cand o sa creasca mare o sa-i prezint optiunile si el o sa aleaga in cunostinta de cauza”.

Desigur, persoanele care spuneau asta avea sennzatia ca au spus un lucru ff inteligent. Nu va redau dialogurile, dar pot sa va spun ca in afara de o carte de Osho si ceva parenting nu citisera si nu cunosteau nimic din nici o religie.
1. Deci in ce fel ii va prezenta aceasta gen de parinte religiile viitorului adolescent?
2. Dupa ce va fii indoctrinat copilul INCA DE LA GRADINITA ca se poate transforma in ce gen viseaza el in mintea lui ce atitudine va avea fata de crestinism?
3, Daca nu renunta la cariera cat timp efectiv vor petrece parintii cu copii lor zilnic. Probabil cateva ore seara (zic eu)
4. In aceste conditii lasati copii sub influenta unor persoane straine, a influentei grupurilor din care fac parte si desigur a internetului si tabletelor cu consecinte IREPARABILE pentru creierul lor. Credeti ca mai apoi pot alege IMPARTIAL o religie?

Ar fi ff multe de spus dar o sa vin la subiect si o sa pun niste intrebari:
1. Ce rau credeti ca le face copiilor mici Sf. BOTEZ? Ce credeti ca pierde copilul din „impartialitatea” lui daca face asta?
2. Ce rau credeti ca le face copiilor mici Sf. IMPARTASANIE? Ce credeti ca pierde copilul din „impartialitatea” lui daca face asta?
3. Ce rau credeti ca le face copiilor mici Sf. MASLU? Ce credeti ca pierde copilul din „impartialitatea” lui daca face asta?
4. Ce rau credeti ca face copilului sa aiba o CULTURA CRESTINA? Mii de ani Europa a avut o cultura CRESTINA. N-ai cum sa intelegi istoria Europei daca nu ai idee despre crestinism.De ce credeti ca se screm unii acum sa spuna ca crestinismul e naspa? NUMAI CRESTINISMUL -CULMEA!!! In rest e cool sa fii orice altceva. Daca trece aceasta moda si vine alta?
Si cel mai important:
5. Chiar daca DVS personal nu credeti ca exista Hristos cu TOT ce insemna asta, sunteti gata SA PARIATI PE VIATA VESNICA A COPILULUI DVS ? Pentru ca asta faceti, fie ca credeti , fie ca nu.
Aveti aici o icoana cu Mama noastra a tuturor. Rugati-O si pe ea sa acopere cu grija Sa copii dvs.!
Sa ne lumineze Domnul pe toti!

LA MULTI ANI COPIILOR! Sa va traiasca VESNIC!

(Cătălin Rusu)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.