close
CronicăPromovate

Nu așteptați Duminica viitoare

Nu mai este timp pentru amânare!

Nu așteptați Duminica viitoare, pentru a participa la Sfânta Liturghie. Nu așteptați următorul post, pentru a vă elibera sufletul de păcate! Zilele sunt nesigure încă din momentul în care am pășit pe acest tărâm al luptei, ce se duce neîncetat, între puterile întunericului și îngerii de lumină, pentru al nostru suflet!

Amânarea este ispita diavolului, care la tinerețe ne șoptește vorbe dulci și amăgitoare, cum că timpul este lung, iar pocăința poate să mai aștepte. La maturitate ne păcălește cu grijile lumești și responsabilitățile pe care le avem în familiile noastre, sau la serviciu. Iar la bătrânețe ne înspăimântă, aducându-ne în vedere faptul că puterile ne-au părăsit deja, iar pentru Dumnezeu nu prea a mai rămas nimic de oferit!

Apropiați-vă de Trupul și Sângele lui Hristos! Cât de des se poate! Îndrăznesc să spun că pentru cel ancorat în Hristos, chiar Duminică de Duminică! Fiți îndrăzneți, căci a unora ca aceștia este împărăția cerurilor! Astăzi faceți roade de pocăință, mâine este deja prea departe și nu se află în puterea noastră decât clipa pe care o trăim acum!

Noapte binecuvântată!

(Schitul Ciobănoaia)

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.