close
ActualitatePromovate

NU POT SĂ MĂ ABȚIN

  NU POT SĂ MĂ ABȚIN

Am găsit această poza pe un site. Am încercat să ma informez despre respectivul monah ca să văd dacă e în stare să emită asa ceva.
Nu știu ce să zic. Dacă chiar a zis el așa ceva pe persoană fizică sau așa au înțeles niste evlavioși că ar fi zis.
Cert este că sunt mulți din categoria asta. Adică niște inși care nu cunosc DELOC subiectul, dar dau sentințe profetice.
In primul rând aș vrea să imi dau seama ce au înțeles cei care au ascultat o asemenea afirmație?
Imi și imaginam niște creștini ortodocși care stiau ce sunt ăia bani electronici..
Din experiența mea cu postarile despre subiecte de astea, în general nu numai că APROAPE NIMENI nu se informează despre subiect, dar majoritatea te privesc ca pe un bizar dacă deschizi subiectul.
Adică ești catalogat ca unul care nu se preocupă de ceva bun și ziditor. Apoi îți trimit o chestie de asta.
Deci dupa ce preferă să rămână TĂMÂIE pe subiect se uită în gura unora care fac astfel de afirmații ca la niste profeți.
Deci stimate tămâi care dati share unor astfel de lozinci, vreau să vă intreb:
1. Ce sunt banii electronici? Am primit o poză de asta si vreau să știu de ce anume să ma feresc. Și mai vreau să știu cum o să faceți să nu primiți bani electronici ca să fac și eu la fel.
2. Ce este identitatea electronică. La fel- Am primit o poză de asta si vreau să știu de ce anume să ma feresc. Și mai vreau să știu cum o să faceți să nu primiți identitatea electronică ca să fac și eu la fel.

Vă rog! Vă rog! Vă rog mult! Vreau și eu să știu.

Text: Cătălin Rusu

Editor: Liviu Ioan Manole

Leave a Response

Politică comentarii: Site-ul acesta a fost creat pentru a susține și a încuraja dezbaterea și schimbul de opinii și argumente. Încurajăm și apreciem opinii contrare celor exprimate în articolele publicate pe acest site, însă atâta timp cât afirmațiile se fac pe un ton respectuos, mai ales când sunt adresate autorului sau unui alt comentator.